Nyitva vagyunk

Szállodánk, éttermünk, zavartalanul üzemel!

Nyitva vagyunk

A folyamatosan frissülő, változó eseményeket figyelembe véve ismét megnyitottuk kapuinkat. Hotelünket a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége valamint a kormány részéről a Magyar Turisztikai Ügynökség folyamatosan friss információkkal látja el, illetve a Megyei Kormányhivatal Népegészségi osztályától szintén megkaptuk a vonatkozó tájékoztatásokat.

Mindent megteszünk vendégeink biztonságos pihenéséért. A javasolt előírásokat és a megelőző intézkedéseket betartjuk:

  • - Április és május hónapban a havi kihasználtságunkat nem engedjük 30 % fölé.
  • - Éttermünkben minden kedves vendégünknek saját asztalt biztosítunk a teljes itt tartózkodás idejére, megfelelő távolságra más asztaloktól.
  • - Szobáinkat és közös tereinket továbbra is alaposan, a megszokott körültekintéssel és speciális fertőtlenítőszerrel takarítjuk.
  • - Folyamatosan figyeljük dolgozóink egészségügyi állapotát, akik közül jelenleg mindenki egészséges.
  • - A szobafoglalás jelenleg előleg fizetése nélkül is lehetséges, illetve ingyenesen lemondható (szallas.hu, telefon)

Könnyítettünk a feltételeinken 2020.06.17.-ig

A jelenlegi koronavírus helyzetre tekintettel a foglalással rendelkező Vendégeinknek az érkezést megelőző 2 napig lehetőséget adunk eldönteni, hogy meglátogatják-e szállodánkat:

Felajánljuk, hogy foglalásukat az érkezést megelőző 14 napon belül, legkésőbb az érkezést megelőző 2. napig is lemondhatják és új ajánlatot kérhetnek az általunk megadott időszakokra. Így lehetőségük van a helyzet alakulásához igazodva eldönteni pihenésüket szállodánkban.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy nem fog elveszni a befizetett foglaló összege, mert az a későbbi időpontban felhasználható.

Lemondást és módosítást csak e-mailben fogad el szállodánk.

A jelenlegi helyzetben lejáró és eddig fel nem használt utalványok érvényességi idejét írásbeli kérésre 2020. 12. 20.-ig meghosszabbítjuk. Kérését az info [ @ ] partonhotel.hu címre küldje el, az utalvány sorszámával együtt.